Reserveeronline2
 

Logo-Brand

Logo-Skuumk

Logo-Brugse-Zot


 

 

 

Bistro

Vlees, vis of vegetarisch? Echt lekker eten doe je in onze Herberg. Herberg het Oude Loo is de laatste jaren uitgegroeid tot een professioneel eetcafé.

foto Gerechten Foto huiskamer foot04

Onze kaart biedt heerlijke gerechten, voor ieder wat wils. Van onze befaamde zelfgemaakte gehaktbal tot een uitgebreid drie gangen diner. In de zomer kun je heerlijk genieten op ons terras. Kortom Herberg het Oude Loo is de plek waar een levensgenieter volop aan zijn trekken komt.

Seizoensgerechten

Sinds de aanvang van onze bistro hebben we speciale gerechten buiten de kaart om. Zo kunt u heerlijk genieten van verschillende gerechten van het betreffende seizoen. Lekkere asperges of verse slibtongetjes, in de winter zijn er weer ouderwetse stamppotten of iets lekkers van de wildkaart, een en ander is natuurlijk afhankelijk van het seizoen.

Kijk voor deze speciale gerechten op de krijtborden in de zaak.  Kijk ook eens wat we op de vernieuwde Spijskaart hebben staan!

Catering

Onze uitstekende catering  is uitermate geschikt voor borrels, bedrijfsfeesten, bruiloften en verjaardagen. Onze huisgemaakte borrelhapjes maken een bijzondere gebeurtenis uw receptie of feestavond. Verschillende thema's zijn mogelijk, zoals klassieke Hollandse hapjes, Spaanse tapas, heerlijk gekruide Aziatische hapjes of Amerikaans fingerfood. Elk menu wordt in overleg en met zorg samengesteld en in stijl gepresenteerd.

Kijk ook eens bij:

Buffetten   -   Bar & Brand Proeflokaal  

 

/

© Herberg het Oude Loo - 2021 | Powered by DD 17x85

template joomla