Reserveeronline2
 

Logo-Brand

Logo-Skuumk

Logo-Brugse-Zot


 

 

 

Buffetten

Een buffet dat uit warme maar ook uit koude gerechten kan bestaan, moet er uit zien om van te watertanden. Een lekker buffet tijdens een feestje of partijtje verhoogt de gezelligheid.

 Foto gerechtBuffetFoto salade

Een kleine selectie van onze buffetten vindt u hieronder beschreven. Uiteraard is (nagenoeg) alles mogelijk. Indien u meer informatie wil over de exacte buffetsoorten, ingredienten of prijzen, kunnen we u een uitgebreide suggestielijst toezenden. Wij nodigen u graag uit om de mogelijkheden met u te bespreken.   Contact

Soep en Sandwich buffet

Een buffet met verschillende huisgemaakte soepen en de belegde sandwiches. Groentesoep, Tomatensoep en sandwiches met onder andere filet american, brie, zalm  en eiersalade. Vers en kleurrijk, smaakvol en nooit saai of voorspelbaar.

Stamppotbuffet

Een stevig buffet van 3 soorten stamppot, mals gesudderd draadjesvlees, een lekkere gehaktbal en echte rookworst waar beet in zit. Alles natuurlijk begeleidt met een heerlijke vleesjus. Stamppotbuffet: wel lekker, niet duur.

Chinees-Indisch buffet

Een buffet met royaal veel gemarineerd vlees en kipsoorten. Heerlijke zoetzure en pikante sauzen waarbij zelfs de gamba’s niet ontbreken. Laat u eens verrassen. Met liefde bereid door liefhebbers van de Oosterse eetcultuur.

Piet Joubert buffet

Speciaal voor de vleesliefhebbers is dit warme dinerbuffet met stevige gerechten. Kalfssucade, geconfijte eendebout, mals gemarineerde spareribs, alles begeleid door aardappelgratin, groenten en frisse salade. Kortom ouderwetse gezelligheid op een bordje!

Prins Hendrik buffet

Met een knipoog naar het oosten, wordt dit warme buffet gepresenteerd met Thaise curry van kip, malse varkenshaasreepjes, vis in kokos-serehsaus, witte en wilde rijst, rauwkostsalades. Prins Hendrik zou het vast heerlijk hebben gevonden.

Wild buffet

Het wild buffet is seizoensgebonden, vers van de Veluwe serveren we heerlijke wildgerechten. Wildgoulash of hazepeper. Spruitjes, gegratineerde aardappeltjes of pastinaakpuree, rode kool met appeltjes en stoofpeertjes, zoals het hoort bij wild. Een topbuffet!

Tapas Buffet

Verschillende Spaanse tapasgerechtjes waaronder de fameuze gemarineeerde kippenvleugeltjes, gehakballetjes, champignons in knoflookolie en frisse salades. Spaanse Tapas zonder paella is natuurlijk ondenkbaar, vandaar dat dit heerrlijke gerecht ook onderdeel is van dit buffet. Spaans feestje op een bord!

Foto BuffetSushiBuffet7

 

Kijk ook eens bij:

BBQ   -  Walking Dinner

/

© Herberg het Oude Loo - 2021 | Powered by DD 17x85

template joomla