Reserveeronline2
 

Logo-Brand

Logo-Skuumk

Logo-Brugse-Zot


 

 

 

Overnachten

Herberg Het Oude Loo bied u de mogelijkheid om na een feestavond op een voordelige manier te overnachten. De Herberg zelf biedt geen logement, maar in de nabije omgeving zijn er diverse hotels en bed and breakfasts.

 

foto sleutelfoto Paleis het LooFoto Herten

Wij kunnen voor u bemiddelen bij de diverse overnachtingmogelijkheden. Door onze regelmatige nauwe contacten kunnen we een goede prijs voor u regelen. Erg leuk om na een overnachting de volgende dag een bezoek aan bijvoorbeeld Paleis het Loo te brengen of een mooie wandeling door de prachtige natuur van de Veluwe te maken.  Wij nodigen u graag uit om de mogelijkheden met u te bespreken.    Contact

Hotel Berg en Bos

Foto hotel Berg en BosHet driesterren familiehotel "Hotel Berg en Bos" ligt centraal gelegen tussen onze Herberg, Natuurpark Berg en Bos en het prachtige stadscentrum van Apeldoorn. Ligging op ongeveer een kilometer vanaf onze zaak. Een heerlijk hotel met nieuw gestijlde kamers en lounge.

Best Western Hotel Het Loo

Foto Hotel het LooHet gemoderniseerde en gerenoveerde Best Western Hotel het Loo kent een lange, koninklijke geschiedenis; het kijkt uit over de tuinen van Paleis het Loo. Hotel het Loo is een luxe hotel met comfortabele kamers. Het hotel ligt op slechts 3 minuten lopen van onze herberg.

 

Kijk ook eens bij

Eetcafe   -   Historie van Herberg het Oude Loo   -   Menukaart

/

© Herberg het Oude Loo - 2021 | Powered by DD 17x85

template joomla