Reserveeronline2
 

Logo-Brand

Logo-Skuumk

Logo-Brugse-Zot


 

 

 

Van bedrijfsfeest tot verjaardag

Een bijzonder feest in Herberg Het Oude Loo, of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsfeest, de viering van een 25-jarig jubileum of een 50-jarig huwelijk of een gezellige borrel. Gastvrijheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hierbij centraal.

We hebben de eigenschap en ervaring om elk feest of evenement af te stemmen op ieders persoonlijke wensen en budget. Op zondag heeft u de mogelijkheid een besloten feest te geven. We beschikken over een sfeervolle huiskamer met open haard en aan de achterzijde een besloten tuinterras. Wij nodigen u graag uit om de mogelijkheden te bespreken.   Contact

Catering

Onze uitstekende catering is uitermate geschikt voor borrels, bedrijfsfeesten, bruiloften en verjaardagen. Onze huisgemaakte borrelhapjes maken een bijzondere gebeurtenis uw receptie of feestavond. Verschillende thema's zijn mogelijk, zoals klassieke Hollandse hapjes, Spaanse tapas, heerlijk gekruide Aziatische hapjes of Amerikaans fingerfood. Elk menu wordt in overleg en met zorg samengesteld en in stijl gepresenteerd.

Kijk ook eens bij:

Buffetten   -   Walking Dinner

/

© Herberg het Oude Loo - 2021 | Powered by DD 17x85

template joomla