bar

Bar & Brand Proeflokaal

Herberg het Oude Loo is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Lekker zitten voor de open haard met een biertje of een wijntje in je hand. Kortgezegd heerlijk bourgondisch genieten. In ons café schenken wij voor u een groot assortiment aan dranken. Ons enthousiaste team serveert u graag één van de vele biersoorten van de tap, een speciaal bier of één van de open wijnen. Trots zijn we op de meerdere soorten whisky en de uitstekende likeuren.   

Wanneer u binnen komt zult u de vriendelijke gezellige ambiance ervaren, met een vleugje nostalgie en ouderwetse gezelligheid. Ook is er altijd wat te kijken naar onze prachtige oude schilderijen en foto’s. Kunt u piano spelen, kom dan gerust uw kunsten eens laten horen op onze mooie pianola. Voor een potje klaverjas of een spelletje dobbelen, u kunt het allemaal spelen in ons café. Herberg het Oude Loo is een van de weinige cafés waar nog een echt matchbiljart staat. Dus voor een gezellig spelletje driebanden of bandstoten komt u naar de Herberg.

Brand Proeflokaal
Al sinds 1340 wordt in Wijlre (Limburg) kwaliteitsbier gebrouwen. Bier gebrouwen met pure zuivere ingrediënten en rijk aan smaak. Een pilsener bier van de hoogste kwaliteit en een bitterzachte smaak: Brand bier. Herberg het Oude Loo is door de Brand Bierbrouwerij geselecteerd als een van de officiële Brand Proeflokalen. Naast de Brand Pilsener kun je hier ook genieten van de Brand Weizen, Up, Oud Bruin en Imperator. En natuurlijk de lekkere seizoensbiertjes, Lentebock, Dubbelbock en Sylvester. Brand Bier, het bier waar niet alleen Limburg maar ook Herberg het Oude Loo trots op is. We zijn er trots op dat bij ons het gezellige huiskamergevoel wordt ervaren en willen u dan ook van harte welkom heten.

Reserveren

Of je nu op zoek bent naar een geweldige plek voor een fijn diner of je een evenement wilt vieren, wij zijn de perfecte plek.
Scroll naar boven