van 10 tot 150 personen

Feesten & partijen

Feesten & Partijen

Zoekt u naar een sfeervolle en gezellige locatie in koninklijk Apeldoorn voor feesten en partijen? Herberg Het oude Loo heeft alles in huis voor geslaagd feestelijke arrangement. Wij bieden in onze herberg een huiskamer-cafe met terras en sfeervolle tuin.

Onze Herberg heeft diverse ruimtes en is geschikt voor feesten en partijen vanaf 10 tot wel 150 personen. De verschillende ruimtes zijn samen te gebruiken voor de grote feesten, maar zijn afzonderlijk ook geschikt voor kleinere gezelschappen.

Bruiloft

In Apeldoorn mag u trouwen op een zelf gekozen locatie en u kunt zelf een trouwambtenaar kiezen. Voorheen kon dit in Apeldoorn alleen op een beperkt aantal locaties. Tegenwoordig kan ook gekozen worden voor een “eigen locatie”, bijvoorbeeld Herberg Het Oude Loo.

Het aanstaande echtpaar is zelf verantwoordelijk voor de organisatie rondom de voltrekking. Herberg het Oude Loo zorgt voor een gastheer of gastvrouw voor ontvangst en begeleiding van het bruidspaar en de gasten. Aansluitend kunt u bij de Herberg uitstekend deze heugelijke dag gaan vieren met een goed verzorgd feest. Wij nodigen u graag uit om de mogelijkheden met u te bespreken. 

Bedrijfsfeest

Een bijzonder feest in Herberg Het Oude Loo, of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsfeest, de viering van een 25-jarig jubileum of een 50-jarig huwelijk of een gezellige borrel. Gastvrijheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hierbij centraal.

We hebben de eigenschap en ervaring om elk feest of evenement af te stemmen op ieders persoonlijke wensen en budget. In overleg heeft u de mogelijkheid een besloten feest te geven. We beschikken over een sfeervolle huiskamer met open haard en aan de achterzijde een besloten tuinterras. Wij nodigen u graag uit om de mogelijkheden te bespreken.

Borrelen

Een bijzonder feest in Herberg Het Oude Loo, of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsfeest, de viering van een 25-jarig jubileum of een 50-jarig huwelijk of een gezellige borrel. Gastvrijheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hierbij centraal.

Vergaderen

Op zoek naar een inspirerende vergaderruimte in Apeldoorn voor uw vergadering, training, of workshop? Herberg Het Oude Loo biedt een u deze ruimte met een informele en huiselijke sfeer.

We denken met u mee en adviseren met betrekking tot de opzet van de dag, de gewenste setting, de benodigde apparatuur en de workshop-materialen. We bieden u een unieke huiselijke vergaderruimte inclusief alle service om van uw bijeenkomst een succes te maken. Uiteraard voorzien van de nodige dranken en eventueel ontbijt, lunch, brunch of diner. Wij nodigen u graag uit om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveren

Of je nu op zoek bent naar een geweldige plek voor een fijn diner of je een evenement wilt vieren, wij zijn de perfecte plek.
Scroll naar boven